2221604240 Λέλας Καραγιάννη 1, Χαλκίδα kdapparamythoupoli@gmail.com


ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ
Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 5-12 ετών.

Τα ΚΔΑΠ Παραμυθούπολη μετράνε 3 χρόνια λειτουργίας και έχουν ως βασικό σκοπό να προσφέρουν απασχόληση, χαρά και διασκέδαση στα παιδιά! Αφορά ηλικίες 5-12 χρονών και στοχεύουν στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου τους χρόνου. 

Το έμπειρο προσωπικό και η υπεύθυνη Ιωάννα Μοσχόβου Παπαϊωάννου, παρέχουν ποιοτικές, παιδαγωγικές δραστηριότητες, είτε ατομικές είτε ομαδικές. Δίνουν στα παιδιά τη δυνατότητα να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες και να νιώσουν τη ζεστή και φιλική τους ατμόσφαιρα. 

Οι χώροι τους είναι σύγχρονοι, προσεγμένοι, απόλυτα καθαροί και διαμορφωμένοι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής.
Εγγραφείτε δωρεάν ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ μέσω ΕΣΠΑ!

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ωρολόγιο πρόγραμμα, επικοινωνήστε με το ΚΔΑΠ που σας ενδιαφέρει. Τα κέντρα μας θα τα βρείτε στη Χαλκίδα, στη Κάνηθο και στη Δροσιά.
email επικοινωνία: kdapparamythoupoli@gmail.com, ipapaioannou84@yahoo.gr

 

 

 

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Αν θέλεις να παίξεις με χρώματα ετοιμάσου για διασκέδαση! Κάνουμε ζωγραφιές φτιαγμένες με χρώμα και αγάπη, έτσι έχουμε πάντα φωτεινά και λαμπερά όλα σας τα χαμόγελα !

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Δημιουργούμε μαζί πολλές λαχταριστές συνταγές! Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και πολλή αγάπη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
KIDS AEROBIC
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Ταξιδεύουμε στον κόσμο της φύσης και αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο του περιβάλλοντος. Αποκτούμε γνώσεις και εξοικείωση με την ύπαιθρο, την πόλη, το χωριό, τη γειτονιά μας, το σχολείο μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ