2221604240 Λέλας Καραγιάννη 1, Χαλκίδα kdapparamythoupoli@gmail.com
hero image

ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Χαλκίδα
______

Πρόγραμμα
 

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Γεμίζουμε χρώματα και ζωγραφιές τον κόσμο μας!
Τα εικαστικά φωτίζουν την ψυχή μας αφού βγαίνει όλο το ταλέντο και η φαντασία κάθε παιδιού. Μέσα από τη ζωγραφική τα παιδιά εκφράζονται ελεύθερα και αναπτύσσουν τη φαντασία τους.


 

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
Ποιος θα καταφέρει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του;
Ξεδιπλώνουμε την έκφραση και τον αυθορμητισμό των παιδιών, μαθαίνουμε για την κοινωνικοποίηση και την ενσυναίσθηση. Γίνε κι εσύ μέλος της θεατρικής μας ομάδας. Κάθε παιδί θα έχει την ευκαιρία να απελευθερωθεί από αναστολές, δισταγμούς και να ξεπεράσει δυσκολίες με την ομιλία και τον προφορικό λόγο.
Εκφραστική επικοινωνία μέσα από τις πιο όμορφες στιγμές.

 

KIDS AEROBIC
Η παιδική αεροβική περιλαμβάνει γυμναστικές ασκήσεις, κινήσεις χορού και στοιχεία γυμναστικής. Τα παιδιά μαθαίνουν το σώμα τους και τις λειτουργίες τους καθώς και την έκφραση των συναισθημάτων.

 

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ
Στόχος μας είναι οι μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους.
Τα παιδιά μας θα εξοικειωθούν με τη ρομποτική και τον αυτοματισμό μέσα από ανοιχτές διερευνητικές προσεγγίσεις βιωματικού χαρακτήρα. Στη δραστηριότητα της ρομποτικής τα παιδιά μας λειτουργούν σε ομάδες. Αναπτύσσουν πολλές προσωπικές δεξιότητες και μαθαίνουν μέσα από τις θετικές επιστήμες.

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Ταξιδεύουμε στον κόσμο της φύσης και αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο του περιβάλλοντος. Αποκτούμε γνώσεις και εξοικείωση με την  ύπαιθρο, την πόλη, το χωριό, τη γειτονιά μας, το σχολείο μας.

 

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Αγαπάμε να πειραματιζόμαστε και τρελαινομαστε να παίζουμε με τάπερ, κατσαρόλες κι όλα τα οικειακά σκεύη. Μαγειρική & η ζαχαροπλαστική είναι διαδικασίες που προσφέρουν πληθώρα ερεθισμάτων στα παιδιά. Δημιουργούμε μαζί πολλές λαχταριστές συνταγές!
Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και πολλή αγάπη!

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Δίνουμε στα παιδιά, μέσω των ταινιών, μια ποικιλία ερεθισμάτων, θεμάτων και ιστοριών αλλά και μια αισθητική διάσταση όπου καλλιεργείται η αντίληψή τους.
Μαζί μαθαίνουμε, καθημερινά, νέα πράγματα!